“Ik had zo’n zin” is de titel van de nieuwe zomer single van de Utrechtse zanger Jos van Schaaik.
Het is een single met Oosterse klanken en een beetje uitdagende/ondeugende tekst die geschreven
is door de Utrechtse tekstschrijver Harry Gerritsen, die ook Jos zijn debuut single ‘Altijd Wat’ schreef.

Voor de productie ging Jos ook deze keer weer naar de Sonic Solutions Studio en voor de videoclip ging Jos naar het vakantieland bij uitstek ‘Turkije’.  Jos mocht dit jaar voor het eerst mee met de ‘Utrechtse Artiestenreis 2019’ in Marmaris al waar hij een aantal keer mocht optreden met collega’s zoals; Martin van Doorn, Erna & Danny Temming en Henk Kamphuis.

Jos van Schaaik

Jos van Schaaik hoopt met deze nieuwe single weer net zoveel succes te krijgen als met zijn debuut single ‘Altijd Wat!’.  Deze single overtrof alle verwachtingen omdat hij direct werd opgenomen in de playlisten van vele Nederlandstalige radio stations waaronder RadioNL, BingoFM, UnityNL e.v.a.

Biografie

Jos van Schaaik werd geboren op 6 September 1990 in de Domstad Utrecht.

In Augustus 2015 begon de zangcarrière van Jos, hij ging met vrienden stappen en kwamen terecht bij een horecagelegenheid in Utrecht waar die avond een open podium georganiseerd werd. Jos had al vele malen van zijn vrienden gehoord ga iets doen met je mooie stem, dit gaf hem de doorslag om na één oproep de microfoon te pakken en mee te zingen met de hit van Frank van Etten “Jij bent niet meer die man van toen”.

Na afloop kwam zanger/coach Henk Kamphuis naar hem toe en gaf hem complimenten en een aanbod om hem wat zangtechniek aan te leren.

Bezoek de website van Jos van Schaaik
www.josvanschaaik.nl