Jos van Schaaik ‘Dankbaar’met de geboorte van dochter Venice

Hoe ‘Dankbaar’ kan iemand wezen als hij hoort dat hij voor de eerste keer vader gaat worden. Omdat kenbaar te maken nam de Utrechtse zanger Jos van Schaaikcontact op met tekstschrijver Harry Gerritsen die eerder zijn zomerhitje ‘Altijd Wat!’ schreef.

Ronan Keeting

Harry schreef voor deze speciale gebeurtenis een Nederlandstalige tekst op de wereld hit van Ronan Keeting ‘When you say nothing at all’.  De single kreeg als titel ‘Dankbaar’ mee. In het lied zingt Jos o.a. over dat het mooi was om het hartje van die kleine te horen slaan tijdens de controles in het ziekenhuis.

15 december

15 december was de dag dat de kleine ‘Venice van Schaaik’ werd geboren, een hele bijzondere dag in het leven van Jos en zijn vriendin “een dag die we nooit meer zullen vergeten”.

Nieuwe single dankbaar

Met de nieuwe single ‘Dankbaar’ laat Jos een totaal andere kant van zichzelf zien, want normaal gesproken is hij een echte feestzanger.  Later dit jaar zal er dan ook gewoon weer een echte feestknaller uitkomen.

Biografie:

Jos van Schaaik (27) werd geboren op 6 september 1990 in zijn huidige woonplaats Utrecht. Nederlandstalige muziek is hem met de paplepel ingegoten en daardoor had hij al een lange droomwens om zanger te worden.  Tijdens een familie feestje van zijn kleine neefje pakte Jos de microfoon om samen met Martin van Doorn een duet te zingen.

Na afloop gaf Martin, Jos een tip om meer met zijn stem te gaan doen, “neem zangles en ga meer oefenen dan kom je erwel”.  Jos heeft deze raad opgevolgd en kreeg eerst vele tips van collega zanger Henk Kamphuis en nu gaat hij wekelijks langs bij zijn zangcoach Ingrid Simons.